Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

MI ADJUK AZ ÉLMÉNYT, TE KAPOD A TUDÁST!

Az Eszterházy Károly Egyetemen Egerben, Jászberényben és Sárospatakon a Bölcsészettudományi és Művészeti, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, az Informatikai, a Pedagógiai és a Természettudományi Karunkra várjuk a jelentkezésed!

 


Jelentkezni idén is a felvi.hu E-felvételi menüpontjában tudsz. Hat helyre adhatod be a jelentkezésed, három helyre ingyenesen, a továbbiakért pedig egyenként kétezer forintot szükséges fizetni.


Az Eszterházy Károly Egyetem három campuson: Egerben, Jászberényben és Sárospatakon működik. Öt kar kínálja képzéseit: a Bölcsészettudományi és Művészeti, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, az Informatikai, a Pedagógiai, valamint a Természettudományi Kar.

Egyetemünk a 2021/2022-es tanévben 32 alapszakra várja a jelentkezőket, melyek hat-nyolc féléves képzések. Alapképzéseink közül három angol nyelven is választható. Az Eszterházy Károly Egyetem 7 felsőoktatási szakképzést kínál, melyek négy féléves képzések. Huszonegy osztatlan szak indul (18 közismereti tanári szak 82 féle párosításban, 2 szakmai tanárszak) és egy nem tanári végzettséget adó (grafikusművész). Ez a képzési forma tíz-tizenkét féléves, sajátossága pedig, hogy az érettségit követően közvetlenül a mesterfokozatot szerezheted meg. Mesterképzésre akkor jelentkezhetsz, ha már rendelkezel diplomával. Ezek a képzések zömében négy félévesek. Az Eszterházy Károly Egyetemen 11 diszciplináris mesterképzési szakra, ebből 2 angol nyelvűre lehet jelentkezni, valamint 20 rövid ciklusú tanári szakot is hirdet az egyetem. Intézményünk jelenleg 6 alapszakon és 1 mesterszakon választható a duális képzési forma!


Szakjainkról felvételi oldalunkon tájékozódhatsz: https://felvi.uni-eszterhazy.hu/.


Az Eszterházy Károly Egyetemen akár 100 ezer forint havi ösztöndíjra is van lehetőséged, s hat kollégiumunkban mintegy 1200 férőhellyel várunk!

A sportlehetőségek, a kultúra, a fejlett könyvtári és informatikai háttér, a hallgatói közösségek mind azt szolgálják majd, hogy a maximumot hozhasd ki magadból és felejthetetlenek legyenek egyetemi éveid! Légy tagja családias, összetartó közösségünknek, éld át te is az Eszterházy életérzést!

Nyílt napjainkat idén a járványhelyzet miatt online formában tartjuk, de ilyen formában is arra törekszünk, hogy megtudhasd rólunk a legfontosabb, leghasznosabb információkat!


Első online nyílt napunk időpontja: 2020. december 15.


Kövessétek figyelemmel közösségi oldalainkat is!
Facebook: UniEszterháy – EKE, Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus
Instagram: unieszterhazy, unijaszbereny
TikTok: unieszterhazy

 


< Vissza